Cytuj:
Cytuj:
@Glamri:
Jak mi dasz liderke moge się zająć dyplomacją z Dromem.
Mam już w głowie nawet gotową petycję do niego.
Rotfl, jakie układy.
|
Nie ma nic za darmo
Cytuj:
No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>
|
Jak mu tego uemiejętnie nie uświadomisz/wyperswadujesz/przekażesz to dupa - nic się nie uda
Cytuj:
Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za" Żeby Dromuś nic nie mógł miz arzucić i zeby był przyapry do muru...
|
Taka zasada nic nie da. Droma nie przyprzesz do muru. Ma takie wspomaganie (kierownicy

) że nie uda się to. w najgorszym wypadku dostaniesz z garba.
Cytuj:
Skoro "głos ludu" chce takiej grupy to będzie musiał ją założyć. Tak więc jeszcze troszke poczekam z wysłaniem petycji.
|
Wiesz jakie jest jedno z praw admina?
Admin nic nie musi
Cytuj:
Będzie też mi koniecznie potrzebny vice-lider i już mam swój cichy typ na to stanowisko ale o tym narazie sza! Ale jestem pewien, że ów osoba się zgodzi. 
|
vice-lideró może być paru. Poza tym nie ma vice - jest tylko paru liderów któzy mają taką samą władzę
;p
Cytuj:
@eerion:
Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P
|
As you wish. Jeżeli by ci nie wypaliło to przejmuję inicjatywę, choć byłoby mi naprawdę ciężko po pierwszym nie
Cytuj:
@Gallar:
Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? Coś czuję, że cudna będzie z nas para...
|
lól
PS - będziecie moimi owieczkami doświadczalnymi systemu kreowanego przeze mnie
Cytuj:
Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki.
Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa.
Oj daj nam szanse ^^
|
tiaaa... Nie zaczynaj nigdy od niczego wielkiego xD
Cytuj:
@Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach
Wiec w00t problem?.
|
Ty nie - on tak.
cRPG to b. ważna branża gier na PC.
Ale sądzę, że EP lepiej się do tej kategorii nadaje
Cytuj:
No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy. Już wraz z moim potencjalnym vice-liderem opracowaliśmy trochę pomysłów, rozwiązań itp. Myślę, że grupa naprawdę będzie warta tej chwili trudu Droma.
|
Zobaczymy
Cytuj:
Pozwolę sobie teraz odsłonić trochę rąbka tajemnicy abyście i Wy mogli zobaczyć o co toczy się cała gra! Grupa będzie miała swoją stronę domową, na którą już teraz mamy layout, ponad to będziemy organizować konkursy z nagrodami! Pamiętajcie również, że to nie wszystko co na Was będzie tam czekało jeśli Drom będzie mi przychylny.
|
To po ch.j ci grupa? Poproś droma o założenie tematu z reklamą waszej strony...
Cytuj:
Tak więc chyba sami widzicie, że jest o co walczyć, ponieważ to chyba pierwsza taka grupa, która miałaby działać z takim rozmachem i na taką skalę. (Takie przynajmniej są założenia).
|
Stwórzcie osobny projekt, a nie grupę. W tym planie grupa na forum nie ma sensu. Potrzebujecie własne forum.
Glamri - twoje plany owszem są dalekosiężne, ale już wymagają czegoś wiecej niż grupy na forum.
Poza tym co do tych waszych pomysłów - obawiam się tego co często widać.
Piękny start, potem pusto...