no to moze ja sie wypowiem ... Leja znam od poczatku mojej kariery na forcie ...to gdzesz hmm 1,5 roku
byl i jest to moj najlepszy (wirtualny ofc) przyjaciel mielismy czasami wzloty i upadki ...
Uwaga... !! OFICIALNIE PRZEPRASZAM ZA TAMTE UHY .... !!!!!!
wiec jesli by kos spisal nasze rozmowy na tibi i gg... to moza by ztego skecze kabaretowe zrobic do 2195 roku ...

Do rzeczy... Damiana kojaze z cudnej (ja pierdole) gildi Hesling (czy jakis tak .... ) tam powstal super skald ... zdradze mala tajemnice : Lejo mial jedyny chyba wtedy z calej gildi C ARAM !!!!! tak ... ale byl taki piekny czas... ze mialem od niego wiekszy level ... tak ten sam co nie moze wbioc 34 levela sorcem ... mialem wiekszy level od slynnego leja ... bardzo zzyła nas jedna sprawa ... Ujbac Ligusa Patr~~ co jak na zaloczonym filmiku widac ze lajowi sie udalo xD dzieki tej malej akcji dywersywnej swiat Fortera otrzyma dar w postaci 1 nooba mniej ( omfg .. on byl za 666 x 1337 noobow) to byly piekne czasy ... bezel wbil 30 level... podniecal sie i szpanowal
potem lejo kupil pacca i PG sie zaczelo
chwile potem a tu juz 80, 90, 100...
Jedna z wielu rzeczy ktore w leju kocham to ze h levelstow mu nie odjebalo ... co zdaza sie niektorym.... LEJO zawsze bedzesz i byles najlepszym polskim graczem na forcie ...
pare słow do hakera... qrwa jego nawet nie mozna nazwac hakerem ... ok slowo na nidziele do zlodzieja ... :
WSADZ SE TE ITEMY W DUPE MOZE BEDZESZ WYZSZY NIZ TE TWOJE ZAJEBANE 160 CM.... czlowiek pracuje na to wydaje PRAWDZIWA kase na pacc...a tu taki przyjebany kustas ze wsi pewnie nie ma co robic .... to sie bierze za wirtualna kradziez.... mam nadzieje ze jestes tak z siebie dummny ze teraz wstaniesz i se jebnesz "złotego strzała" (wtejmiczenie wiedza o co lata...)
@ film: Film zajebisty ... muzyka pieknie dobrana ... podziwiem go ... qrwa ... jak to ogladalem ... az dziwnie mi sie zrobilo .. bo sie poplakalem .. troge glupio... ale jak sie widzi jak jakies chuje od*******aja taka maniane to az zal mi ...
~~ HAIL LORD LEJO ~~
~~ HAIL REAL SIR-PAGON !!
~~
~~ HAIL LORD LEJO ~~