Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2006, 22:49   #53
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aroonia Pokaż post
OK. Po 1 pisze sie PALADYN-1 "L"

Padaly pytania; "po co boh?" szczerze mnie okolo 4 razy uratowaly du**. za za 1 razem mialem ok. 25 lvl i myslalem ze wielki jestem kozak, poszedlem na 3 huntery (naraz) te mnie zlaly w 4 sekundy do red HP uciekalem leczac sie. Zostalo 20HP, 0 many. czy myslicie ze bez boh ucieklbym im? Za 2 razem ide expic na DC po drodze parze; GS tylko serce mocniej zapoukalo, ja uciekajac leczylem sie of course. Dobieglem do Lobrasa gdzie gs zniknal miejac ok. 30HP, 0 many. Wystarczy ze puknął by mnie 1 raz wiecej. Bylo pozniej jeszce pare sytuacji w ktorych boh sprawdzily sie (na 18 lvl padlem na 1 hunterze nie miejac BoH) tak wiec; radze kupic jak najszybciej (oczywiscie bez przesady, na 8-20 lvl sa zbedne )
No cóż, nie każdy ma takie zdolności do umierania na hunterach, a na 25 lvl bez boots of haste uciekniesz hunterom bez najmniejszego problemu. Co do GSa, padłem na 30 lvl poprzez zlurowanego gs (to bylo w tamtym roku hrhrhrh), co z tego, że miałem boots of haste, skoro blokowało mnie 3 lurerów a droga ucieczki była bardzo długa... Od ratowania życia nosi się UH, jedzenie i czasami też manafluidy. Boots of haste przydatne są do polowań na większe liczby stworów albo na szybkie stwory.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem