Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2006, 23:37   #1280
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ok masz swoje zdanie na ten temat. Napisałeś że poza działalnością z filmikami nie ma wielkości Cichego. Filmiki są świetne (co sam zauważyłeś - bynajmniej ja tak to odbieram), co do biernego tutora sie nie wypowiem - na harmonii nigdy nie grałem więc nie wiem jaka jest tam sytuacja. Ale spójrz na to z trochę innej perspektywy, CIP Soft nie śpi, a egzaminu na tutora nie zdał "na ładne oczy", a coś (nie wiem czy mało czy dużo ale coś) robić musi bo by go już dawno CIPy odwołali ze stanowiska... nie raz słyszałem o przypadku gdy odwołano tutora bo nie miał dostępu do neta przez tydzień i koniec z funkcją (tylko to było jakoś że odwołanie bez hańby - nie znam się dokładnie). Zwiastun jak sama nazwa mówi to zapowiedź czegoś co się dopiero ukaże, więc ten filmik był swoistym podsumowaniem... A co do tego że nie będzie to zwykły filmik z miejsca gdzie każdy może pójść - faktycznie trochę wprowadził w błąd - ale też nie skłamał - bo to było podsumowanie a nie zwykły film...
P.S. ALe masz prawo do własnego zdania i ja je szanuje, wyraziłem tylko własną opinię... być może się myle ale kto to wie