Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xbill
Ludzie TROCHE KRYTYCYZMU!!
Cichy robi dobre filmy spod znaku „zwiedzaj” i to jest koniec jego „wielkości”.
|
Ale właśnie to wystarcza, żeby twierdzić, że Cichy jest "wielki" - może to określenie na wyrost, ale namęczył się nielicho, wkładając w te filmy swój czas i pieniądze. Cichy robi dla przeciętnych Tibijczyków więcej niż co najmniej 99.9% użytkowników tego forum.
Cytuj:
Poza tym nie robi kompletnie NIC. Zapytajcie któregokolwiek h lvl na harmoni i przekonacie się ze BIERNY tutor Cichy załatwia tylko sprawy przydupasów CK, i poza nimi świata nie widzi. (nie wymienię tu wszystkich „przekrętów” bo to nie ma sensu, i nie ten temat).
|
Tego nie będe komentował, bo nie gram na Harmonii i nie mam o całej sprawie pojęcia. Ale sformułowanie "nie wymienię tu wszystkich „przekrętów” bo to nie ma sensu, i nie ten temat" jest co najmniej nieuczciwe. Albo mówisz jakich to "przekętów" dopuścił sie Cichy mac (oczywiście przedstawiając dowody) albo nie wypowiadasz się o tym w ogóle, bo ja na przykład mogę wyciągnąć twoje "przekręty" (oczywiście wyssane z palca), ale szczegółów nie podam, wystarczy, że smród się rozniesie...
Cytuj:
Co do samych filmów: oglądając film z „kultystów” na LB miałem ochotę zakrzyknąć „TAK CICHY!! ZREWOLUCJONIZOWANO SYSTEM MAGI!!”.(dla nie kumatych: pierwszy filmik, w którym Cichy używał czarów spontanicznych)
|
Tutaj się muszę zgodzić. Sam miałem zamiar zwrócić uwagę, że Cichy many używa tylko i wyłącznie do leczenia, co po kilku miesiącach od update'u, w którym przyspieszono jej odnawianie czterokrotnie jest co najmniej dziwne.
@Khalak
Argghh... sprawdź w słownku co znaczy "bynajmniej"