Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2006, 23:58   #734
Avainvan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Witam wszystkich. Nie odzywalem sie tu jeszcze ale widze ze najwyzszy czas zabrac glos, zwlaszcza po tym co sie stalo.

Na wstepie chcialbym przeprosic kilka osob ktorym oberwalo sie niezasluzenie a mianowicie:

Kohan, Berger, Kaikao, Meffis, Anas, Lolo, Dwadwa.

Co do reszty ekipy to nieznam/nie dbam/nie lubie.

Wiele osob pytalo mnie "dlaczego?, jak mogles?" etc. Zeby rozwiac troche watpliwosci: nie dla wladzy, nie dla unikniecia paymenta. To byla zemsta na falszywym, zdanym wladzy megalomanie.
Jak juz powiedzialem kilku osobom nie podam narazie wszystkich powodow mojej decyzji ale moge powiedziec o co tak naprawde chodzi w tej wojnie.

Kash~ ( i kilka wtajemniczonych osob) nie byli zadowoleni z tego ze musza dzielic sie wladza z reszta Arc, chcieli rzadzic sami, miec cala wladze dla siebie. A ze nie byli w stanie zrobic tego w kilka osob postanowili rozpuscic plotke o nowym "potopie szwedzkim". Jak slusznie uwazali polacy, bedac przypartymi do muru postanowia walczyc. I tak tez sie po czesci stalo.
Sam w to uwierzylem ale kiedy doszedlem prawdy postanowilem zmeinic strone. W miedzyczasie pojawily sie nastepne mniej lub bardziej znaczace argumenty "za", a zapraszanie mnie bez powodu na poh po tym jak zaczeliscie mnie podejrzewac bylo smieszne.
Marionetka urwala sie ze sznurkow. Spalilem kilka akcji, wydalem wiekszosc planow, ostrzeglem kilka osob.

Prawie wszyscy macie mi za zle i nie dziwie sie niektorym, tym w/w.

Jeszcze kilka slow do:
- "23:09 Lolo Dziewica [103]: hunted na rl" i podobnie myslacy - zapraszam do siebie lub ew. mozemy sie umowic w Krakowie bo slyszalem ze sie wybieracie. (przedtem potrenujcie troche bijac matke krzeslem)
- "22:57 Lesley Mac'Leod [107]: ty jestes normalnie glupi" - i vice versa (patrz opowiadanie wyzej)
- Bezok - przypomnij sobie co zrobiles ~2 wojny temu i zastanow sie czy masz prawo mnie osadzac.
- Berger - gratulacje pomyslu na rozpracowanie mnie , przyznaje, dalem sie podejsc
- Kohan - naprawde zakoczyles mnie mowiac ze nie masz mi tego wszystkiego za zle, spodziewalem sie mniejszych lub wiekszych bluzgow

Na zakonczenie Miniek - myslales ze mozesz wszystko majac Rebaza na uslugach. Teraz jedyne co mozesz to wejsc pod stol o ile Slaviax zgodzi sie na takie towarzystwo.

Bye.

Ostatnio edytowany przez Avainvan - 25-09-2006 o 00:17. Powód: skleroza
Avainvan jest offline