Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2006, 09:27   #337
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Domyślny

Tak, jak Mall perwszy raz wjechał pamiętam jak druidka kirke szalala w takedzie i pamiętam ze moje dziaeciaki z cafe ja trapnęły..i pierwszy raz sie nie burzylam za cos tak wstretnego..bo mialam jej serdecznie dość wszyscy "jej" wierzyli nawet moja przyjaźń z Adiim została nadszarpnięta, poniewż on był jej wielkim obrońcą podczas nieobecności Malla chyba z sarevokiem...To była zemsta za to że polacy mnie okradli
na GL kiedy padłam na Dsach..wszyscy Polacy stanęli po stronie złodzieja (Paker Laska)nie powiem z kim , bo nadal gra^^nawet wybijający sie wówczas farciarzyk po namyśle powiedział że jest po stronie tamtych, aa i strasznie mnie zbił shirek swoim starym charem... więc druidka padła polacy przyszli mnie trapnąć na zamek i jak pamiętam dostali potężne lanie od Agi i Buwema..I właśnie wtedy rozwaliła takede..w złości. Az Mall się zalogował z Angli i bardzo mi groził kopniakiem z pół obrotu, ale zanim wrócił cała prawda wypłynęła^^.

A z nowości..Wczoraj miałam przyjemność zagościć na ślubie mojej Tibiowaj córeczki Moonlit Angel z Pina Deskolada, mogę powiedzieć tylko tyle że zoorganizowali to perfekcyjnie, wszyscy zaproszeni gości stawili się , mimo 20 min spóźnienia nikt nie marudził i podczas całej długiej ceremoni (ghotic się bardzo postarał) nikt nie zakłócił spokoju, mimo że GH było pełne ludzi. Dali kolejny dowód że potrafią się zoorganizować.. na fotologa wrzuce późnie fotki..
ps.aww moje posty są coraz dłuższe robię się marudna ;/