Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2006, 10:11   #148
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cacuss Pokaż post
Dobra to juz moja ostatnia wypowiedz bo nie chce mi sie wiecej, jak ktos woli trenic niech treni, jak nie to niech expi.

@up: Przeciez mowilem ze 120lvli 80lvl to przyklady, pozatym ty i kolega, mowiesz ze ty masz 70, on 50, wiec jak ty bedziesz mial 110 on okolo 95-100.
Tylko ze ma owiele lepsze skille i jakby chcial moze se poleciec na dragi, a ty, tez mozesz ale masz takie waste ze...
I kazdy z lvl 30 i skillami 90/90 walnie wiecej niz 60lvl ze skillami 60/60. Nawet jesli skill i lvl daje tyle samo, to lacznie masz 120(czegos tam). A skill daje wiecej niz lvl do uderzen, wiec masz wieksze hity na 30lvl.

I tak na samym starcie polecam expic zeby moc uzywac chociaz ihy, bo przyjdzie pk'owiec to juz masz pewnego deda.

Dziekuje, to byl ostatni post, juz tu nie zagladam i nie pisze wiecej.
CYA!

czytaj ze zrozumieniem... mamy 21 lvl róznicy i przy porównywalnym czasie gry ta róznica sie zwieksza na moja korzysc... pozatym zeby bylo smieszniej roznica naszych skili maleje... wiec bardziej prawdopodobne bedzie ze ja 110 lvl i skill 90/90 a on 80 lvl i skill 95/95...

co do obrazen jestes w błedzie i niemasz pojecia o podstawowej rzeczy skill w meale daje ci to ze latwiej sie przebijasz co przy wartosci +65 ma znaczenie dla kilku potworów "twardych" tak samo shelding daje ci to ze potworom bijacym z meale trudniej cie trafic co przy wartosci +65 tez ma znaczenie dla kilku potworow.

Dajesz przyklad smoków... 20 lvl daje mi wieksza przewage przy ich biciu niz 10 skili, smok z łapy i tak mnie nie trafia za czesto, pozatym sa to obrazenia pomijakne w stosunku do obrazen a fireballi i wave

wielkosc obrazen w wiekszym znaczeniu zalezy od lvl niz od skilu. Kazdy kalkulator Ci to pokaze.
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem