Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2006, 17:43   #5483
Kobi Knight
Użytkownik Forum

Kobi Knight's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wegorzyno

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Kobi Knight ma numer GG 4885562
Domyślny

Cytuj:
@Kobi Knight bardzo ciekawe ale poco zasmiecasz temat takimi postami...? omg wbil ci sie do kopalni i jush musisz wklejac durne ssy na forum? i co "pozdrow tibie pl" ? pracujesz dla nich? ja mysle ze to TY jestesz zalosny... skoro wolisz br - idz na www.tibia.br.com, zapraszamy...
@ Topic gz advencow i lootow ;d
Tak więc... Z tego co rozumiem to gdyby nie mój post to twój wyglądał by tak: gz advencow i lootow ;d . Więc czyj post jest durny? Po 2... To, że powiedziałem "Pozdrów tibia.pl" to chodziło mi o to, że wkleje tą rozmowę na tibia.pl żeby ludzie zobaczyli jacy niektórzy polacy są uprzejmi. Skoro tak wyzywają tych BR i sądzą, że to nie myte nooby to niech looknam jak sami sie czasem zachowują. Oczywiście nie chodzi mi o wszystkich. Jeżeli dobrze zrozumiałem to sądzisz, że jestem "żałosny" bo wole BR. Otóż nie wole wcale BR ale niektórzy naprawdę zachowują się lepiej od Polaków. Dajmy na to taki przykład. Stoje sobie właśnie na rotwormach w ostatniej kopalni i przeglądam fotki na Tibia.pl. Otwieram sobie okno tibi i co zobaczyłem ? Red hp i polaka który się brechta bo zlurowal mi 5 dwarf soldierów. Ja myk "Exura Gran" już chciałem zabijać soldki aż tu podbiega 75 BR rozwala soldki i zaczyna opieprzać tego polaka za to, że mi je zlurował. I kto tu jest żałosny ? Chyba tacy Polacy jak ten który wbił mi się na resp i ten który luruje potwory. BR nie jest święte bo trafiają się straszne nooby. Ale Polska pobija wszystko.
Kobi Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem