Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2006, 19:13   #23
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Zbalansowanie jest dosc duze....

To zalezy tez od builda postaci ,
Np. Grasz Warriorem,
Trafisz na Maga ktorego wezmiesz na hit (bo nie ma Magic Cell i jest pure INT = ~5k hp) nastepnym razem trafisz na takiego ktory Ciebie rozlozy... a Ty nawet nie podejdziesz. Wszystko zalezy od builda...

Teraz tak... Rune i Sorcererzy...sa niebezpieczni jesli nie masz Magic Cell ...
Np. Taki przecietny rune na mojego warriora walil (ja War 95 vs. Rune 95) po ok. 3k - 5k jednym czarem... czyli walnol szybki spam 3 czarami = ~2 sekundy, jesli nie 1,5 sek . Szybko uzywam Potiona, i z tych 4k ktore mi zapewne zostalo... mam 4k + 8k = 12k hp (12k/17k hp) , uzywam sieci na maga, podbiegam, zapewne ma Flexiblity, to na test atakujne bez skilla... az przestanie byc "Evade" (Flexiblity) lub "Blocked" (Magic Cell) , i wtedy uzywam skilla... Rune w takim wypadku pada szybko... no chyba ze Albo mu sie czary zregeneruja szybciej albo ktos mu pomoze albo ucieknie... .

Zbalansowanie tutaj jest dobre, chociaz na poczatku kiepskie... gdy Mag rozlozy Cie 1 strzalem (skoro walnie Cie za ~2k ... a ty masz te 3k hp ... ).

Jeszcze raz, Zalezy wszystko od builda no i troszke od szczescia.

EDIT:

Zastanawiam sie czy nie isc na prywatny serw jednak, wiecej ludzi i wogole szybszy exp ...

Moze ktos by chcial isc na priv ? (Ryl Underground, najslawniejszy Priv od Ryla ... 2 Serwery PvP, EXP ~x200 - lvl 95 robi sie w 3-4 dni - i wtedy juz ten kto ma wiecej fame jest lepszy - fame dodaje bonusy).

EDIT2:

Wiesz, RYL 1, ten serwer Globalny, byl P2P ale stal sie F2P bo za malo osob gralo -.- ... nie gadaj mi ze to jest trail, jesli nie znasz sytuacji RYLa ... I nie, nie ma wielu podobnych gier...
Ryl jest moze na pierwszy rzut oka podobny do paru innych, ale pozniej juz widac ze jest inne .

Ostatnio edytowany przez Avager - 25-09-2006 o 19:16.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem