Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bongouser
LoL ktos tam napisal zebym sie nie udzielal bo wprowadzam w blad a wiec - lol piszecie ze z czasem bije mocniej nie?? ja napisalem ze po dlugich godzinach na rotach nie zauwazylem roznicy (bo takiej nie ma i tyle) piszecie ze po czasie xx jest silniejszy a rota chyba nie bijesz chyba godziny wiec nie ma o tym mowy...hity sa losowe i moze akurat ci sie trafilo ze po czasie xx na slimie ci zaczynal wiecj bic czasem lol ...Nie bija mocniej z czasem !!!
|
Pomysl: Trenujesz tak aby bily cie dwa roty-jednego uderzysz kilka razy i nie zabijasz a drugi zmienia sie na swiezego z oczywistych powodow co kilka minut. Wniosek prosty: mozna treowac z jednym rotem przez wiele godzin.
Secundo: Jesli czolowi gracze, ktorzy naprawde duzo trenuja zauwazaja roznice to sie nie upierajcie, z jej nie ma. Jedyny sposob aby ja zauwazyc to nie uzywanie bota do treningu i wpatrywanie sie w ekran po kilkadziesiat h dziennie a to juz malo osob robi-co za tym idzie malo kto zauwaza duza roznice.
OMG Polska szkola czasami mnie zadziwia-nie ksztalca dzieci wogole w kierunku logicznego myslenia a logika jako dzial matematyki jest dopiero w liceum.
Filmu poszukajcie, bo napeno jest i duzo osob go widzialo.