@Naro
Cytuj:
neistety zycie napisalo kolejna częsc filmu "szpiedzy tacy jak my" - a raczej to Avainvan i Zielper napisali tą historyjkę...
|
To tylko kolejny rozdział tej księgi, Royal Demonic, Kash, Bezok, Jurand, Aure i reszta rozpoczęli jej pisanie, Avainvan i Zielper to tylko kontynuacja. No i zachowanie anglików też do tego można wliczyć. Ja nawet rozumiem Avaina i Zielpera, bo zdrajców trzeba karać... tym samym co zrobili - zdradą.
Cytuj:
Avainvan powiem Ci tak, postawiles swoj osobisty interes ponad interes ogolu co nigdy nie jest godne pochwaly.
|
Jaki widzisz w tym interes ogółu, że pan Kash i Bezok siędzą przy zielonym stoliku i rozdają paymenty połowie servera?
Cytuj:
Nawet jesli miales jakis powod nic nie tlumaczy oszustwa, ani znizania sie do poziomu szpiega..
|
To tylko gra. Postać tworzona przez nas nie ma nic wspólnego z tym co robimy w RLu (ofc nie wliczając hackingu). Ta gra to MMORPG, więc to od nas zależy czy nasza postać będzie wspaniałym obrońcą niewinnych, przydupasem rządzących serverem czy też czarnym charakterem, który oszuka, ludzi którzy mu zaufali. Wszystko to jednak jest grą.
Czy zostanie szpiegiem to zniżenie? Miał widocznie, ku temu powody, jakoś nikt nie wypominał tego paru osobom, których nicki napisałem wyżej. Koalicja walcząca przeciwko DR/Triad/Arc, zawsze była zdradzana przez kogoś, kto został zdradzony wcześniej. A od kogo to się zaczęło? Od Royal Demonica.
Cytuj:
Co wiecej utwierdziles inne narody grające na iridii że Polacy to banda ludków niższego poziomu inteligencji, pieski potrafiące tylko służyc zachodowi...
|
A co ma tu narodowość do rzeczy? On tym co zrobił nie służył zachodowi, ale sobie. Co do tego że POLs to "banda ludków niższego poziomu inteligencji". Od SWEs różni nas tylko to, że dla wielu z nas ta gra to życie, a każda śmierć, przyprawia nas o depresję, a dla SWEs ta gra to zabawa i sprawdzenie swoich umiejetnosci (questy/pvp).
Cytuj:
Dla mnie jestes .... a nawet nie pwoeim kim...
|
I obrażaj go z powodu kwadratowych pikseli, które tworzą inną (wirtualną) rzeczywistość. Wydajesz swiadectwo samemu sobie.
Cytuj:
Sam mieszkam obecnie w Anglii i wiem jak nas postrzegaja w rl, podobnie jest w tej grze..
|
Przed chwilą mówiłeś coś o narodowościach... Lmao, taki z Ciebie wspaniały Polak, że jak tylko się nadarza okazja to sp(...)asz za pieniądzem na zachód.
Cytuj:
ostrzegalem chlopakow przed Scottym i innymi szmatami z tego kraju no ale coz, to juz za nami i nie ma co rozpatrywac co bylo - trzeba patrzec w przyszlosc.
|
Lmao, jesteś po 1) rasistą, a po 2) dziwnym dzieciakiem. Brytyjczycy zdradzili POLs, bo wczesniej POLs zdradzili ich. Patrzenie w przyszłość mówi mi tylko tyle, że mam przeczucie, że huxy nie na darmo napisał topic z paymentami dla MM.
Cytuj:
A prawda jest taka ze szpiegow juz nei ma i w tym nasza sila, Arcanium za to stracilo swoja glowna bron dzieki ktorej zawsze wygrywalo wojny...
|
1) A skąd możesz wiedzieć że w MM nie ma już szpiegów? To czy są, wiedzą oni sami + dowództwo Arc~.
2) Główną bronią Arc~ nigdy nie byli szpiedzy. Fakt, faktem bardzo im pomogli, ale głównym czynnikiem było to, że Arc~ bylo cierpliwe, a ich wrogowie odpuszczali po 2 tygodniach walk. Ponadto potrafili nocami expić. Arc~ sie nie spieszylo wygrac.
Cytuj:
Gdybysmy tylko mieli wiecej dzielnych sojusznikow z takim serduchem do walki jak Mocny Smok
|
Gdybysmy mieli wiecej sorcow 70+...