Lovah... wypowiadasz sie o sprawach o ktorych nie masz pojecia..
1. nie jestem dzieciakiem to raz
2. nie znasz ani mnei ani Kasha ani Bezoka to dwa, a wypowiadasz sie na nasz temat i pewne rzeczy sa zajebiscie smeiszne, szczegolnei jak piszesz o mnie
3. nei wyjechalem do anglii za pieniazkami, co wiecej neidlugo wracam bo mi sie tu znudzilo, a w Polsce sobie poradze bez problemu bo skonczylem studia o ktorych ludek jak Ty (z calym szacunkiem) moze tylko marzyc. a Ciebie stac na powrot? (i nie mowie o pieniazkach) Czy podoba Ci sie jak Cie Anglicy trktuja (to a propos rasizmu mojego...no comments co do tego)
4 Jak widze to Ty sp..rdoliles za kasa do innego kraju? to chyba stad ten wniosek o mnei, co? przkladasz sytuacje ze swojego zycia na sytuacje kogos innego... szkoda mi Cie szczerze mowiac tak jak wszystkich looserow ktorzy potrzebuja anglii do szczescia - ja nei potrzebuje.
5 O anglikach sie wypowiadam bo znam ten narod...poltora roku w tej shithole (jak sami o tym mowia) pozwolilo mi wyrobic sobie o nich zdanie.. a jesli Tobie oni imponuja to zal mi Cie podwojnie...(oczywiscie nie mwoie o wszystkich anglikach bo jest regula i sa wyjatki)
6 Nie obrazilem Avainvana (naucz sie czytac ze zrozumeiniem)
7 i prosze jak to mowia w Anglii - shut it..