Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2006, 23:23   #777
Thoris...
Użytkownik Forum

Thoris...'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko

Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 100/98
Domyślny

@Lovah
Nie wiem ile ty masz lat , czy wogóle doswiadczyłes jak sie pracuje za pieniadze i o ile w Polsce za to co ja zarobie w tydzien Naro wiecej zarobi w 1 dzień .Wiadome ze kazdy normalnie myslacy woli jak sie jego wysiłek docenia. Kiedys sądzilem tak jak ty będac w pełni dumny z posiadania obywatelstwa polskiego myslem ,ze to idiotyzm wyjechac ale na dzień dzisiejszy "Podróż za chlebem "jest rzecza normalną.

Arek rasista i dzieckiem ?Fakt ze skonczyl studia juz zaprzecza to 2 , w zasadzie to nie potrzebie sie będe rozpisywac na jego temat bo obronic sie pewnie umi bo taki ma zawód wyuczony...

@Ava~
Szkoda ,że to zrobiles majac nawet jakies tam swoje powody by sie zemscic na tym czy tamtym .Zachowales sie na tyle beznadziejnie ,że chcąc ukarac jedna osobe ukarales kilka które jak sam napisales ci żal ,ale jesli by ci ich było żal naprawde nie zrobil bys tego...Biedny 22ak z tego co wiem gra na Candi ,mimo ze zapewnial mnie kiedys ze niegdy nie przeniesie sie na nona...

PS : Mimo tego co zrobil Ava~ to jechanie do niego z misja typu "obic morde za pixele " jest tysiac razy gorszym idiotyzmem ...Choc widok wyniku i takich tam jak pzreczytalem forum po odzywskaniu kompa powalił mnie - siła złego na jednego .( najpierw Ang teraz Polacy)...

PS 2 :Żyjemy w XXI wieku ,wielu nie potrafi tego zauważyc
Siłą Homo Sapiens Sapiens jest rozum nie maczuga... Wiec zastanówcie się czy warto znizyc sie bardziej niz on to zrobił...

Ostatnio edytowany przez Thoris... - 25-09-2006 o 23:39.
Thoris... jest offline