Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 00:48   #778
Mistik Vannesa
Użytkownik Forum

Mistik Vannesa's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
Domyślny

syndrom Polaków:

"Wszyscy mówią nikt nie słucha..."

Jak widzę więkrzość postów to mi się rzygać chce... Każdy udaje naj inteligentniejszego, wszystko wiedzącego, wytykuje błedy ,krytykuje, bluzga, pokazuje jaki to on nie jest intelgentny... po prostu głowa mała..

Pózniej się dowiaduje że Bezok ma 12 lat a Jinikao jest poprostu głupcem.
Znam Jinikao od kiedy mialem 11 lat, człowiek który nauczył się w 1rok angielskiego na doskonałym poziomie.Bezoka poznałem troche pózniej, człowiek niezwykle spokojny i rozważny to samo dotyczy się Royal Demonica.
Jesli chodzi o zdrade Bezoka nie pochlebiam tego.Zachował sie jak ostatni drań czego pewnie żałuje, nie wiem dlaczego zdradzil wiec co do tej kwesti się wypowiadać nie będe, lecz nie wiem dalczego obrazacie tak ochydnie Jinikao I Royal D.

Poczynania naszych ostatnich zdrajców rownież są ochydne, lecz to tylko gra.. Zrobili tak ponieważ ta opcja udoskonaliła ich gre... (na jak długo i inne rozważania prosze zostawić dla siebie) Nie muszą placic, odkupili sie w taki a nie inny sposób. No cóż gra grą.

Ja bym zamiast krytykowania proponował obmyslic dalszy plan, taktyke ...niż krytykowac bez skutku i celu.

Pozdrawiam i jeśli kogoś urażają moje orty to srry. D.

--
edit:

Bym zapomniał o jednym, jesli chodzi o RLl i i Agresje.
Dawno temu mając 15/16 lat uznawałem troche inne wartości, liczyła się zasada "Za niegodne zachowanie kopy na morde" teraz kiedy troche dojżałem i przemyślałem wiele spraw zmodyfikowałem to odorbine. Was też zachęcam do takich refleksj, przemyślcie to.
I'm With You... Here Without You
sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy.

Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 26-09-2006 o 00:56.
Mistik Vannesa jest offline