Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 00:07   #352
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Junior Dardos Pokaż post
A czy ja kiedy kolwiek prosiłem lub chociaż pisnełem słówko że chciałbym wejść do takedy?? Bo nie przypominam se. NIgdy nie rozmawiałem z Malem,Toba i członkami na temat dołączenia do was, więc nie mów teraz mi że mnie takeda nie chciała bo ja nigdy nie prosiłem byście mnie przyjeli. Radziłem sobie bez niej i nadal będę radził.Jestem dumny z guild w jakich byłem i jakiej jestem. I gdy bym mógł cofnąć czas zrobił bym dokładnie wszystko to samo.

P.S to że mnie Adii nie lubisz to wiem,nie musisz tego ukrywać...
NIe chodzi o to czy cie lubie czy nie, tlko o to ze polacy powinni sie trzymać razem, a ty wchodzisz brazolom w dupe tak, że głębiej sie nie da, myslisz ze oni w razie hunta stanoł w twojej obronie?? hahah dobre sobie Pina czy jakis inny noob powie hunted i masz pograne....bye

Affff....Niech ja tylko dowiem ze nick twojego 2 chara, a masz go napewno ponieważ gdybyś go nie miał nie zaglądałbys na "Wydarzenia z Xantera". Co do twoich przeprosin, przeprosiny to nie wszystko, oddaj kase ktora
gwiznołeś i bedzie cacy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flory of xantera Pokaż post
Tego questa to ja ci pokazałem -.- i dam sobie ręke uciąć
No napewno ty Pamietam jak Ania miala z 35+ level i zaprowadziłem ją i Miala na tego questao którym w tamtych czasach mało kto wiedział.

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 26-09-2006 o 20:21.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem