Oj dziecinko... jak byś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał że ja grałm z 2 synem a nie miałem..Miał chadzał wówczas swoimi ścieżkami, których nienawidziłam..
A na DSach padliśmy tam obydwoma charakterami z 1 wypadł mi c-armor i oczywiscie bp wiec poszłam goralkiem i tez padlam poprosilam 1 polaka o pomoc i za kilka doslownie minut zjawił sie Paker laska i zawinoł lota stałam tam tym 2 charakterem i to widziałam.. poruszył 2 gildie aby nie oddac tego a c-arm i reszty ,dla mnie wtedy to było bardzo dużo..a ze iceman go bronił wiec nie miałam szans...a BR mi pomogli nie dlatego ze ja ania tylko dlatego ze wiedzieli że zarobią na tym tak też było... wiec dowód na to że walczac miedzy sobą tylko tracimy..
I szczerze mówiąc to nie bardzo wierze w grającą siostrę.. i dziwię się ze nasz wielki Mall sie tego nie dopatrzył.
Na 100% a nawet 1000% Adii mi pokazał tego qesta i poznalismy sie niewiele wcześniej bo ja byłam bolto-zbieracz^^zwyła frajerka...więc średnio adii sie ze mną przyjażnił ..dopiero grając tym charem doznał oświecenia i zakochał się w Anusi bez opamiętania..
Sarevok pysiaczku..czy dziś jest dobry dzień na naszego wielkiego plana? Wczoraj już nie mogłam..