Cigle mowicie ze zrobilem to dla wlasnej korzysci albo ze chcialem sie zemscic na jednej czy dwoch osobach.
Zaprzeczylem temu w kilku poprzednich postach ale widze ze nie dotarlo.
Macie co chcecie:
1.Kash, Bezok, Aure i Jurand zawiazali spisek majacy na celu przejecie wladzy - juz wtedy jeden z nich zdradzil (pomachajmy raczka do Aure

).
Chcieli umocnic swoja i tak silna pozycje? Bali sie ze zostana przegonieni w expie? Nie mogli zabijac, szantazowac, wykorzystywac wszystkich ktorych chcieli? Niewiem kto to wymyslil, kto kogo na to namowil ani co nimi tak naprawde kierowalo ale jestem pewien ze nie bylo to dla dobra ogolu Polakow na Iridii. Dla mnie kazdy z tej czworki jest tak samo winny, niewazne czy namawial, czy dal sie namowic.
------------------------------------------------------------------------
No to jazda

1.Pan napewno cos o tym wie !
2.Moglsimy robic to co chcielismy wyjatkami byli real friends arc i tak samo bylo w nasza strone...
Jak wczesniej napisalem, zeby zyskac sojusznikow i mieso armatnie posluzyli sie kalmliwa plotka jakoby wszyscy Polacy mieli w niedlugim czasie zniknac z Iridii. Wiele osob w to uwierzylo, w tym i ja jako ze ufalem wtedy i Kashowi i Bezokowi, moze nie bezgranicznie ale na tyle zeby pojsc za nimi. Pociagnalem tez za soba kilka osob ktore mi ufaly a na ktorych mi zalezy.
-------------------------------------------------
Nie wiem kto ale ja napewno nie ^^ bo ja nawet nie pytalem kogos o pomoc =/ nic nie mowilem i nikogo nie prosilem.
Mialem swoj team

aure
jurek
bezo
reszty nie bralem pod uwage bo nie wiedzialem po jakiej stronie stana
Zostalem oszukany i wykorzystany w ich brudnej wojnie, do tego wplatalem w to inne osoby. Gdybyscie wtedy powiedzieli prawde o co w tym wszystkim chodzi, gdybyscie zagrali czysto, nie musialbym robic tego co zrobilem, po prostu otwarcie stanalbym przeciw wam.
----------------------------------------------
Life is brutal =/
2.Innym powodem jak niektorzy sie slusznie domyslaja byla Fiaera, a raczej sposob w jaki zostala potraktowana po deadzie. Frag byl wazniejszy od osoby-zalosne. Do tego po wszystkim (czesc ekipy ja wysmiala, reszta fakt zignorowala) zostala pozostawiona sama sobie. Nie mogla juz zaufac ani polakom, nie mogla tez wyjsc z PZ ze wzgledu na Arc&Triad ktorzy nadal uwazali Ja za wroga. Zastanawiam sie i pytam: gdzie byl pan Maz (kashrius da roc), tudziez "przyjaciele" jak Bezok, Dwadwa etc.? Toz nawet ci ktorzy maja < 40lvl pytali mnie gdzie wysylac kase na blessy itd. dla Fia~.
-------------------------------------------
Mialem problemy z pc.
Wynegocjowalem jej natychmiastowa wolnosc w zamian za pomoc.
Niejeden z Was pewnie zastanawial sie jakim cudem Arc&Triad nagle jej odpuscilo. Teraz juz wiecie.
---------------------------
Fia~ : jesli to czytasz to nie miej mi tego za zle, gdybym Ci powiedzial to
na pewno bys sie nie zgodzila na takie rozwiazanie.
------------------------------------------------------------
3. Lovah zauwazyl ze cala czworka zdradzila kiedys swoich towarzyszy broni.
Ja znam tylko historie zdrady Bezoka ktory sprzedal min. mojego przyjaciela
(Oguras of kabanos a.k.a Firael) dla wladzy i unikniecia paymenta.
Teraz Radziu wiesz jakie to uczucie miec noz w plecach.
--------------------------------------------------------------------
I znowu sie mylisz !
Bezok doszedl tylko ze wzgledu na mnie, bo go o to poprosilem
od 1 sek byl moim spy wiec zdobadz jakies fakty zanim cos napiszesz
Sa jeszcze dwa powody ale z pewnych wzgeldow musze zostawic je dla siebie. To co tu opisalem powinno wam wystarczyc.
-------------------------------------------------------
I nie piszcie mi wiecej ze jestem hunted 4ever, ze nie ma po co grac. Liczylem
sie z tym od samego poczatku. I powiem ze mimo wszystko warto bylo poswiecic was wszystkich. Nie trzeba bylo ufac bezgranicznie bylym zdrajcom.
Ja przynajmniej zdradzilem zdrajcow, w dodatku nie dla walsnych korzyci a dla kogos kto naprawde na to zaslugiwal. Moj wlasny interes byl tu najmniej wazny.
-------------------
u make me cry
Do calej czworki: Zycze wam zeby przez tysiac i jedna noc rznal was Alibaba i czterdziestu nieogoloncyh rozbojnikow choc obawiam sie ze mogloby sie to wam spodobac.