Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 20:55   #124
Wievioor
Użytkownik Forum

Wievioor's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
Wievioor ma numer GG 8306287 Send a message via Skype™ to Wievioor
Żarówka 4fun

Ja noszę w tornisztrze to czego prawie nikt tutaj nie nosi a mianowicie KSIĄŻI o.O Oprócz tego mam klej nożyczki i te badziewia do szkoły... A z takich rzeczy bardziej oryginalnych...

Hmmm....

Czasem mp3 playera, jak wracam ze szkoły to również mundurek, (mundurki sux) Czasami płyty dla kumpli. Razem z moim kolegą kręcimy filmy, on ma kamere a ja bawie sie nimi na kompie wiec czasem plytki z ujeciami dostaję (PS. zapraszam na naszą stronę KLIK!)

Raz jak na muzyce gadałem z kumplem to babka nas posadzila z dziewczynami, dobra jakoś się żyło, w pewnym momencie długopis mi się wypisał, to ja do niej " Ej pożycz długopis" Ona na to "Weź sobie" to ja łape do piórnika i zamiast długopisu wyciągam jakiś błyszczyk, potem jakąs kredkę do oczu xD potem jakiś dziwny niezidentyfikowany kosmetyk, a długopisu wciąż nie ma to dziewczyna się wkurzyła i za pierwszym razem wyciąga mi długopis... Ja nie wiem jak one to robią.... xD Instynkt

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Life is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas very mocno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gery.pl
Jeżeli zdecydowałeś, że Twoja postać będzie w grze idiotą, to stwierdzenie typu "Chcem pożreć wieeeelkom kupę mięcha" będzie do niej pasować jak ulał.
Wievioor jest offline   Odpowiedz z Cytatem