Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 20:58   #361
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nyfarius-Ronaldus Pokaż post
Śmieszne jest to co mówisz poniewaz gdy była takeda Junior a także ja nie bylismy w zadnej brazylijskiej guild tylko mielismy swoja.Pina nie powie mu hunted bo za nim stanie Illja a oni sa w team.I on nigdy nie wchodzil dla brazolów w dupe tylko normalnie z nimi gadal a ty tego nie potrafisz i masz hunted=D heueheuehe. Proste i logiczne.Ty mowisz ze polacy bija sie o wlasny lvl.Ktos ci broni go bic? jestes zazdrosny bo cie wyprzedzili.Jak jestes kozak to zacznij expic i pokaz co potrafisz a nie tylko kozaczysz na ss.
Lamusie.... Kto mnie przegonił z levelem?? 2?3 osoby?? zazdrosny nie jestem, wiele razy bylem retired, odchodzilem, wracalem na nowo i zawsze bylem w czołowce Pina nie powie mu hunted?? UAHEUAHue dobre sobie... zabili Baraimasa... a byli Bro...i Wieelu wieeelu innych a ty myslisz ze nie zabiją polaka bo ma za bro illje?? UHEAUHE co do mojego hunta.... to ja teraz mam a zgadnij kto bedzie mial jeżeli rozpeta sie war i br przegraja.... ja czy ty?? OSWIADCZAM!! Nie zapomne o żadnym polaku ! ! ! Ktory był za Br zamiast polakami...albo myslał ze jeżeli amm hunted to może sie wyśmiewać itp
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.