Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes
Lamusie.... Kto mnie przegonił z levelem?? 2?3 osoby?? zazdrosny nie jestem, wiele razy bylem retired, odchodzilem, wracalem na nowo i zawsze bylem w czołowce Pina nie powie mu hunted?? UAHEUAHue dobre sobie... zabili Baraimasa... a byli Bro...i Wieelu wieeelu innych a ty myslisz ze nie zabiją polaka bo ma za bro illje?? UHEAUHE co do mojego hunta.... to ja teraz mam a zgadnij kto bedzie mial jeżeli rozpeta sie war i br przegraja.... ja czy ty?? OSWIADCZAM!! Nie zapomne o żadnym polaku ! ! ! Ktory był za Br zamiast polakami...albo myslał ze jeżeli amm hunted to może sie wyśmiewać itp
|
2,3?? uahauhauahuahauh a to dobre...Pina mowila mi juz raz hunted i co?? zabiła mnie?? pff nie przypominam se. Illja powiedzial ze nie pozwoli jej by mnie ubiła.I jakos sie dogadali. Więc masz cos jeszcze do powiedzenia na ten temat??Polaka nie ruszają byle czemu. Ja u nich nie przegiełem więc huntów nie mam -.- . A problemów z polakami tez nie miałem. Chcę Ci przypomnieć że Br jest tez polakiem i nie musi być zły -.- Więc kurwa skoncz z rasizmem idioto. Nie masz za grosz tolerancji do drugiego człowieka. I teraz nie wkręcaj ze kurwa jesteśmy za br. bo My nie jesteśmy za nikim. Gramy z każdym tak samo, na równi.Teraz Gdy Adisavix ma wiekrzy lvl od Ciebie i tez trzyma z br nagle cicho przy nim siedzisz?? Supeeer adii getes supeeer trzymaj tak dalej!
I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas.
P.S widze to po Tobie.