Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 21:53   #884
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Nie wiem co wy z tym sharingiem. Ale kur*** przecierz dzisiaj jest wiecej osob sharujacych niz tych co graja sami. Wogole nie wiem co za jakis pier*** pajac zakazl sharowania konta. Bo nie widze co w tym zlego ze ktos chce grac z kolega lub nawet z kolegami, komus to przeszkadza? Jedynie kto ewentualnie na tym ucierpi to pier*** Cip soft, no bo wtedy zamiast kupic 2 pacci kupia oni jeden i to jest jedyne wytlumaczenie dlaczego sharing jest zabroniony.
Zreszta ta gra coraz bardziej mnie przestaje intersowac, bo po glosnej kasacji czyt mojej/naszej postaci jaka jest/byl Angatevon przy tej grze trzymali mnie tylko przyjaciele, ktorzy zreszta czesc z nich nie ma neta albo nie ma ich wcale a jeszcze inna czesc poprostu mnie olala.
Wiec przestancie kur** wkoncu wytykac sobie ze ten sharuje, ze ten jest noliferem, ze ten pkuje, ze ten kupuje kase na alegro, polska wolnym krajem kazdy robi to na co ma ochote. Dzisiaj wlasnie doszedlem do wniosku ze gra w ta gre nie ma wiekszego sensu szczegolnie za pieniadze. Bo zalozmy ze ktos gra na paccu czyli zaplacil iles tam euro czy zlotych, i w kazdej chwili jakis pier** Dorpaz czy Mannow wyrzuca go z servera rownoczesnie zniechecajac go do dalszej gry. W rezultacie jego pieniadze ida na marne, tak wiec jedynym rozwiazaniem jest sharowanie accounta, a dlaczego? Bo mozna: podzielic sie kosztami za pacc, bo mozna czasami sie zalapac na granie calkiem niezla postacia (oczywiscie na pacc), bo mozna osiagnac cos w krotszym czasie, ewentualna strata postaci nie jest tak przykra dla nas.

-.-

sharing to przeszkadza ze nie kazdy chce grac z kims..albo moze ktos niema "kolegi" zeby z nim gral...ktos gra np. w 4 zrobili 100lvl w tym samym czasie co ktos kto gra sam zrobil i zrobil 40lvl...to jest uczciwe? oni 24h on max 5?
majk jest offline