up:
Szczerze ? Nie watpie, mam slabego kompa na duela ;p ... zawsze mi sie zacina na nim...np. albo jak sie pojawia taki napis na srodku "DUEL" albo po ktoryms ataku -.-
dzisiaj mialem duel ... ja 75ench vs. 85 Sorc ... wygral bym bez problemu (Enchanter ownuje Sorca na glowe)...ale mialem freeze na 5-6 sekund...
no i taki fart mial ze przezyl z gartka hp ;/...
A teraz, czemu ownuje Sorca ?
Sorc walnie tarcze, tak samo zrobi Enchanter ... obydwoje maja, zalozmy 8 blokow na tarcze, (Wszelkie ataki czy to fizyczne czy magiczne wchodza w tarcze = blok = -1 blok) ... wiec, walnol we mnie czarami...zostlao mi 5 blokow.. ja mu na poczatku ZNEUTRALIZOWALEM Tarcze, czyli ze 8 blokow poszlo sie je....( Enchanter ma 2 skille na neutralizacje pozytywnych buffow/czarow. Jeden klasowy, ktory neutralizuje wszystko naraz i zawsze, drugi taki ktory trzeba kupic... on neutralizuje chyba tylko 1 + zadaje dmg).
Wiec zneutralizowalem mu tarcze, walnolem w niego Vampire Kiss'em (3k dmg), kolejnie Seal (nie mialem 4 lvlu jeszcze...wiec cos kolo 2k) ... i ...FREEZE... koniec, papa... (tak powiedzialem gdy mialem freeze ;P ).
Po freezie akurat dostalem z Kuli ognia..i leze ... nie chcial juz rewanzu...
Bede miec szybszego kompa, to sie zacznie zabawa... teraz to jest katorga...krew zalewa

, ale juz chyba nie dlugo

.