Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 22:43   #797
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@Barbin - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron. Ale powiem ci ze Fiaera i Avain mialy juz zgrzyt z innymi osobami, nie tylko z kashem ktorzy byli ich friendsami. (ja osobiscie nie mam do nich nic nie zrobili mi jak dotad zadnej krzywdy a avain raz mi pomog wiec mam nadzieje ze nie zmienia do mnie stosunku po tej wypowiedzi) to jest obiektywne i neutralne zdanie.
P.S. Ndal bylbym ci wdzieczny gdybys powiedzial mi kim jestes.

@MasterX- Tak ja ci to potwierze ze kash mial problemy z kompem wiem to bo sam o tym mowil na ventrilo i nie mogl mi dac ssow ktore spalily sie na jego starym kompie wiec tu w 100% kash nie klamie.

@banditos- Ja juz wczesniej sam mowilem nie logajmy sie na tydzien a oni sami beda padac bez naszej pomocy

@gregoire- :*

A co do mojej pozycji to juz wszytskim mowilem. To jest walka PA z Pa w obu gildiach sa Pa i osoby 3majace wladze na Iridi zawsze takie byly i beda tego sie nie zmieni a wole by to bylo polskie abusowanie. Sa w tej gildi osoby ktore mi keidys cos zrobily i nie mam za dobrego o nich zdania ale czasem trzeba "zakopac topor wojenny" bo nigdy nie wiesz kto moze stac sie twoim sojusznikiem, "wrog mojego wroga jest moim przyjacielem". Ja juz mowilem wiecej osob z MM bylo w stosunku do mnie fair i bylo mi bardzo bliskimi i stwierdzilem ze potrzebuja mojej pomocy. Takze kiedys powiedzialem ze jak bedzie kolejna wojna PL vs SWE to powroce by pomoc kumplom.... Słowa dotrzymalem

P.S. Jak to napisal Kash, Ave Berger i zakoncze to moim okrzykiem bojowym ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! !!!!

Ostatnio edytowany przez berger - 26-09-2006 o 22:48.
berger jest offline