Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
@Barbin - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron. Ale powiem ci ze Fiaera i Avain mialy juz zgrzyt z innymi osobami, nie tylko z kashem ktorzy byli ich friendsami. (ja osobiscie nie mam do nich nic nie zrobili mi jak dotad zadnej krzywdy a avain raz mi pomog wiec mam nadzieje ze nie zmienia do mnie stosunku po tej wypowiedzi) to jest obiektywne i neutralne zdanie.
|
Chyba Cie poniosly jakies dziwne emocje...a moze rzeczywiscie z kim przestajesz takim sie stajesz.

Berger niespodziewalem sie po tobie, ze bedziesz tu probowal prac jakies zasniedziale juz i dawno wyjasnione historie. Przeczytaj jeszcze raz moje wywody i dopiero pisz. Nie pisze tu o Avinvanie i Fiaerze tylko o tym, w jaki sposob potraktowano Fiaere po deadzie, o czym napisal Avainvan. Jakby nie bylo tak byc nie powinno!
No czemu ta Fiaera sie tu nie wypowie? Bardzo chcialbym wiedziec co tez ona ma do powiedzenia w tym temacie.
PS. Jesli pozostaniesz dawnym Bergerem moze sie dowiesz, ale z tego co widze nie zanosi sie na to

Pozatym czemu, az tak Cie bardzo interesuje kim jestem - czyzby byla to ciekawosc? Uwazaj bo ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.