@Barbin- jaki bylem taki jestem i taki bede. tego nic nie zmieni wydaje ci sie i chetnie bym z toba pogadal w tibi daj mi znac kim jestem s powiem ci co i jak a sie przekonasz ze jestem taki sam. pozatym nie znasz moich planow ktorych nie moge ujawnic. Dodatkowo doszedlem do tej wojny by po wygranej "byc na szczycie" i moc pomoc i ulatwic gre moim ziomkom ktorzy teraz nie sa w wojnie a bardzo ich cenie i nie chce by ktokolwiek sie ich czepial (nie bede zdradzac nickow) Wiec nie mow mi ze sie zmienilem bo chyba mnie nie znasz. Robie to dla kumpli i dla pl by nimi swe nie pomiatali. Nic dla siebie a to z kim sie kumpluje teraz to jest spowodowane sytuacja jaka zaistniala. Jeszcze raz powtorze "czasami jako dobro trzeba traktowac mniejsze zło" <- jesli jestes madry przeanalizujesz sobie to zdanie i przyznasz mi racje. robie to dla kumpli bo nie gram w tibie i powrocilem bo uwazam ze tak moge im pomoc a po war bede znowu retired.
Jeszcze raz mowie daj mi znac kto ty obiecuje ci pelna dyskrecje i to ze nic ci sie nie stanie. Ja zawsze dotrzymuje slowa i przekonasz sie tez jesli mnie znales ze jestem taki sam.
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ale takze sztuka postepu.
@Avain - znam jedna z wersji jedna mojego RL ,a druga od kasha i bezoka. Jesli chcesz mozesz mi opowiedziec swoja chetnie wyslucham. Ale postaram sie byc obiektywny. Ale sa sprawy ktore roznia ciebie i innych moich znajomych ale ja powiedzialem znam ciebie i fiaere od dobrej strony i nie chce sie w wasze spory mieszac. Ale opini chetnie wyslucham;p
@bezok - siekierka dla ciebi xD
23:32 Dragon De'Master [78]: why na hero nieprzyszliscie domnie :> 23:33 Bezok [129]: poniewaz nie rzucamy sie w gówno
Ostatnio edytowany przez berger - 26-09-2006 o 23:58.
|