Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Fiaera jest falszywa, a przynajmniej w stosunku do mnie sie tak zachowala wiec nie wiem czy w stosunku do inych tak samo nie bedzie, checie dowodow? Pewnego razu mielismy isc na HOTA wiec mowie fiaerze ze ja bede bloczyl itd a ona ma mnie uhac, Fiaera gadala ze spoko i wogole przymilala sie, jednak kiedy gadala z znajomym z rl to mu pwiedziala ze nie pojdzie na HOTA ze mna bo mnie nie lubi itd, Wiec albo jest to falsz i dwulicowosc albo sharuje z siostra/bratem ktory ma odmienne zdanie.
|
Fiaera zawsze chciala sama blokowac faraonow i wiem to dlatego, ze bylem w jej ekipie,ktora po malu to zadanie realizowala.Niechciala rowniez stac i uhac kogos, kto jest na bocie. Nie lubi Cie tylko dlatego, ze kiedy byliscie razem w g Morena naublizales jej bez zadnego powodu i tylko dlatego ze jest w rl kobieta - na co wiekszosc meskiej grupy tej guildi zareagowala oburzeniem.Nie moge dokladnie zacytowac tego co powiedziales bowiem usunieto by mi z pewnoscia posta. Jezeli o tym nie wiesz to byc moze Ty sharujesz/sharowales konto i stad ta krotka pamiec.
@Berger
Cytuj:
Tak ja ci to potwierze ze kash mial problemy z kompem wiem to bo sam o tym mowil na ventrilo i nie mogl mi dac ssow ktore spalily sie na jego starym kompie wiec tu w 100% kash nie klamie.
|
Ty mozesz w to wierzyc ja nie musze.