Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2006, 10:13   #32
Vanderlei-silva
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: In your dream

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
Tak PK to cześć gry, ale żeby wykorzystywać do tego pozycje na servie?
Jakis Przyklad ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
Lepiej popracuj nad swoją ortografia ; )
Nie masz sie do czego przyjebac ? Nie kazdy jest tak wspanialy jak ty ... <Ironia> Co do dyslekcji , myslisz ze to sie wybiera? uswiadamiam cie ze nie

Co do tego ze pomagaja hlvl , to akurat nie bylo fajne no ale coz , skoro pking noob charow to powinny tam uczestniczyc same noob chary

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
Jestem pewny ze jakby jakis 70+ koles ci shuncil tego noob chara to bys uzyl swojego seconda
Zreszta nie chodzi o to ze jestes dyslektykiem, bo ja tez jestem ale co ma dyslekcja do znajomosci z ang? Koles przytoczyl teraz o twojej znajomosci Polskiego no ale ja jestem dyslektykiem i jakos daje sobie z tym rade :>
Swoja droga nie czesto postuje na tibia pl, ale padles jak nub 2x od nas wiec dalej cie uwazam za h lvlowego buraczka

Sep 13 2006, 21:46:29 CEST Killed at Level 13 by Franxter

66lvl moze byc ? Pokaz mi deda od Moon~ bo chyba slepy jestem

Wolicie kyre pod panowaniem starego tetra ... ?

Fakt Faktem ... 60lvl bez pro dlugo nie pociagnie , Abo ( Jeden z niewielu do ktorych mialem szacunek w tej grze ) przeszedl na emeryture
i poki nie wroci pozostaje mi to samo ... no chyba ze ktos potrzebuje jakis run to msg

Mam wy... co pomyslicie o mnie i o tym poscie , konto zalozylem specjalnie by wypowiedziec sie na temat tych zalosnych postow , wydawalo mi sie ze to temat o filmie ale mniejsza o to Jak ktos by chcial dalej dyskutowac to moze przeniesiemy sie do tematu "Wydarzenia z kyry" bo tu tylko smiecimy.

Pzdr
See ya
Vanderlei-silva jest offline   Odpowiedz z Cytatem