Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2006, 14:51   #812
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Iridia
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
Fiaera jest falszywa, a przynajmniej w stosunku do mnie sie tak zachowala wiec nie wiem czy w stosunku do inych tak samo nie bedzie, checie dowodow? Pewnego razu mielismy isc na HOTA wiec mowie fiaerze ze ja bede bloczyl itd a ona ma mnie uhac, Fiaera gadala ze spoko i wogole przymilala sie, jednak kiedy gadala z znajomym z rl to mu pwiedziala ze nie pojdzie na HOTA ze mna bo mnie nie lubi itd, Wiec albo jest to falsz i dwulicowosc albo sharuje z siostra/bratem ktory ma odmienne zdanie.
Muahahahaha. Jinikao Ty masz 20 lat czy 5? Bo po tym cos tu napisal moge wnioskowac ze jestes jak piecioletnie dziecko w przedszkolu, ktore idzie z placzem do konta, bo jeden z rowiesnikow mu powiedzial, ze dziewczynka Go nie lubi i dlatego nie chce z nim sie bawic zabawkami. Muahahahaha. Malo tego to potem opowiada wszystkim kolegom z podworka jaka ta dziewczynka jest "be" i probuje ich przekonac zeby oni tez sie z nia nie bawili. Muahahahahahaha.

Cytuj:
Ava a nie bylo przypadkiem tak ze Fiaera zamaist ciebie w grze to pokochala Kasha?? xDD
Lol Fiaera naprawde mozna pokochac taki czarny charakter jakim jest tu Kashrius ?
Barbin jest offline