Siemanko
Czytając głupoty napisane w tym temacie życie mnie zmusiło do założenia usera tutaj gdyz do poprzedniego zgubilem hasło a nie chce mi sie odzyskiwac
Nie rozumiem dlaczego oczerniacie Fiaere... To jest cudowna osoba w grze jak i na real. Nie gralem zbyt dlugo ale wystarczylo mi to na tyle zeby ja poznac w miare dobrze. Ona bylaby jedyna osoba ktorej bylbym w stanie w pełni zaufać w tej zasranej gierce. Po co sie do niej czepiace o tego teddy beara? Prezentow sie nie zabiera, wiec dziwi mnie ta cala sytuacja z tym ze niby ona kasha wyruchała, ze wziela misia i teraz oddac nie chce. To po co on jej dawal tego misia? Ona mu ufała i chciala sie przylaczyc do wojny zeby byc u jego boku, jako u boku meza w tibii... a on pokazal jej jaki jest naprawde, nie przeja sie jej smiercia tylko "Fragiem" ktory stracili... Wezcie to po uwage zanim cos napiszecie...
a ty...
Jinikao czy jak Tobie tam... Kim ty wogole jestes zeby sie tak wypowiadac? Spojrz na Siebie lepiej... Wydaje mi sie ze zazdroscisz jej z tego powodu iz ona ma urode w rl ktorej Ci brakuje i powiodlo jej sie w rzyciu? A moze tego ze w przeciwniestwie do Ciebie ona sie nie uciekala do account sharingu zeby zdobyc lvl 100+ ? Spojrz prawdzie w oczy, mozesz tylko se pogadac... SPedzasz godziny przed komputerem, co Ci ta gierka zrobila z mozgu?
Ta kobieta poradzila mi wiele rzeczy gdyz sie logowalem do gry zeby z nia pogadać i zapytac sie to i owo... Ona jest taka dojrzala ze Tobie do niej brakuje z 20lat takze nie obrazaj takiej osoby jak Jola...
Wtopiles wojne to teraz wypowiadasz sie na polskim forum iridi? A moze byc cos tak kiedys napisal na tibia.com? Ehh zapomnialem ze pewnie z angielskim to se pewnie za dobrze nie radzisz, bo lepiej nabic ciekawy lvl w grze niz nauczyc sie czegos w szkole?
Ok... Mozesz na mnie najezdzac bo tez popelnilem bledy przez ta gierke, opuszczalem lekcje itp.
Pomyslcie zanim cos napiszecie... I troszke niewypada sie wypowiadac o kims kogo tak naprawde sie nie zna...
Pozdrawiam