@Fiaera. Dzieki wielkie za szczera odpowiedz. Wtedy jak "jini" Cie obrazil to Bezok na nim siedzial, ja to chcialem odkrecic ale sie juz nie dalo.
@Ava albo Barb~ skoro juz Fiaera powiedziala jaka jest prawda to spytam retorycznie - "Kto mial racje"?
@Karolek. Skad ty wiesz jaki jestem na rl? Dzieci w przedszkolu ci powiedzialy? Zgoda nie jestem Anglistyce nie umie dobrze ang(zaczolem sie go uczyc w lutym 2005 kiedy wyszla Iridia i uczylem sie go z gry", ale cale zycie uczylem sie Francuskiego, chcesz zobaczyc moje swiadectwo maturalne? Mowisz ze ja duzo spedzalem czasu w grze a potem gadasz ze jestem zly ze sharowalem, nie twierdzisz ze sharing jest jednym ze sposobow oszczedzanai czasu? Chcesz wiedziec jak bylo z moja posatcia? To powiem DO 76 lvl kiedy wybuchla wojna nie sharowalem potem po wojnie poszlem na askare a konto dalem bezokowi na 90 lvl wrocilem i do 105 gralismy razem czyli zrobilismy razem ok 7 mln expa w 4 miesiace, od 105 i hacka gram sam, nie wierzysz twoja sprawa. I pokaz mi na Iridi kogos spoza malej grupki osob"Chris, Neztas, moze jeszcze kilka) ktore nie sharowaly nigdy, Jednak iczego nie mozesz byc pewny, Ja na Askarze w kilka osob sharowalem i nikt sie nie domyslil nigdy wiec wsyzstko mozna ukryc
|