mam do was pytanie do wszystkich do modelatorów tez
Witam mam do was pytanie zarówno do wysokich jak i niskich lvl czy podoba się wam pomysł żeby zabierać czasem na jakieś wyprawy niskie lvl np. poświęcić trochę czasu na polowanie na smoka i zabrać ze sobą jakiegoś 8-15 lvl ze sobą oczywiście najlepiej jak go znamy i jak chce chodzi o to aby ni zabrał nic w co wątpię bo bałby się że go zabije ten kto go wziął jeśli by cos ukradł ale np. gdy ma słaby ekwipunek albo mało kasy na czary albo inne rzeczy to mógł by brać sobie te rzeczy które nam są nie potrzebne , zbędne miał by sobie trochę grosza przy duszy i my byśmy mieli giermka niski lvl miałby radoche że go zabraliśmy i zobaczył by nowe terytoria i Polacy lepiej by może zaczęli grac ja zabrałem ze sobą kiedyś 8 lvl na ghoule bo chciał je zobaczyć i nic nie zabrał ani nie ukradł i dałem mu jedno ciało z wszystkimi rzeczami potwora podziękował a jak się cieszył to wam mówię pozniej go odprowadziłem do depo a po drodze slimy spotkaliśmy my i tak sobie 8 lvl miał udany tibijski dzień.
Tak więc proszę o komentowanie czy to dobry pomysł czy nie Serdecznie pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez bananas - 18-08-2004 o 17:50.
|