Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 10:50   #839
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterX Pokaż post
Dla zainteresowanych typu Jinikao.

Fiaera powiedziala mi, ze wczoraj zwrocila Kashowi Miska, ktorego otrzymala w prezencie od niego na dowod przeprosin z jego strony. Kash Miska przyjal.
Humm ztego zdania mozna wywnioskowac takze ze kash jej dal to niedawno na dowod przeprosin za to co sie dzialo podczas war i kazal jej oddac. Otoz to jest kompletna bzdura i watpie by ci to fiaera powiedziala bo to sie nie 3ma kupy. Miska kash jej dal dawno bo go prosila o niego. Wczoraj napisala do niego ze jada po niej o tym misku i ona nie chce by jej to wytykano. Kash jej napisal tak "zrob sobie rachunek sumienia a wtedy bedziesz wiedziala czy powinnas oddac miska , decyzja nalezy do ciebie ja na forum nic nie pisalem ze masz mi go oddac. to bedzie twoja wola" po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska. Czyli sama zdecydowala ze ma nie czyste sumienie. To jest prawda cala prawda i tylko prawda. Skad wiem? ja wiem wszytsko i a w dodatku bylem przy tym Wiec prosze nobow co sie nie znaja o jedno STFU.

I prosze aby temat fiaery byl juz zakonczony bo sama o tym pisala wczesniej ze prosi nas o to by o niej sie tu nie wypowiadac jedynie w tibii. Wiec prosze o uszanowanie jej woli.
berger jest offline