Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 12:19   #841
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Ciebie walą w dupe tylko ze masz dziursko juz tak wyjechane ze nawet tego nei czujesz bo sie przyzwyczailes...

Sorry Chris ze to napisalem ale jak mozna byc tak naiwnym? Ty myslisz ze Chealino to Twoj protektor jakis nagle? On pokazuje oficjalnie ze jest all ok bo nei chce zebys sie dolaczyl do nas. A do Rau powiedzial zeby sie ten nobek uspokoil bo Arc nie chce miec problemow w wojnie i nie chce miec wiecej wrogow. Oni Cie zerżną Chris, ale juz jak bedzie po wojnie... a Ty niestety nei umeisz czytac miedzy wierszami.

a teraz bend over Chris - krzyknął Huxy....
Jeden w tą czy w tą na pewno zrobilby wielka roznice :-) Chealino zanim wrocilem pod koniec sierpnia napisal cos na forum, po tym jak kumpel napisal posta Welcome back Chris~-poszukaj sobie bo mi sie nie chce. Nie jest moim protektorem. Na prawde myslisz ze by iom to zrobilo roznice ? Nie wydaje mi sie. Zreszta zobaczymy jak bedzie, teraz wszyscy sie rzucacie na mnie bo nie pomoglem, ale czemu tego nie bylo wczesniej? jak jeszcze szanse byly wyrownane?

Dalej jedzcie po mnie, teraz moge powiedziec oficjalnie ze jestescie zwyklymi polaczkami, ktore placza bo nie moga grac.... A jak wam to pomoze to zrobcie mass loga i mnie ubijcie.

Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki! YO!
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.