Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 13:13   #843
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Iridia
Evul

Fiaera przepraszam ale nadal bede uparcie obstawal przy swoim, ze Kash jest najmniej odpowiednia osoba na Iridi, jaka w ogole mozna obdazyc jakimkolwiek uczuciem nawet tibijskim.
To zwykly malolat, ktory jest totalnym tchurzem, wyzutym z wszelkich uczuc - wnioskuje to po tym, iz nie zalezy mu na Tobie w najmniejszym szczegole.Bo gdyby zalezalo nie opowiadal by kolegom o jakis miskach i sprawach, ktore dotycza tylko was.Prawdziwy mezczyzna tego typu tematy zalatwia "vis a vis". Czytajac to wszystko, co dzialo sie kolo calej tej sprawy z misiem i z wami dochodze do wniosku, ze dla walsnego dobra sprzedal by nie tylko dziewczyne ktora darzy go uczuciem, ale przyjaciol, rodzicow itd. Na dodatek jest malo inteligentny, nieumiejacy prowadzic rozmowy bez podpowiedzi starszych kolegow co widac w zalaczonym dialogu.
Zacytuje wypowiedz, z ktora sie zgadzam calkowicie:

Cytuj:
Miniek nie jestes mezczyzna skoro przyjales ten zwrot, jestes bez honoru i ambicji kompletne zero.Jestes po prostu zalosny, pazerny i bez skrupulow nawet wobec kobiet.
Dziewczyno daj sobie z nim spokoj, na Twoim miejscu wolalbym juz nawet Bezoka muahahaha.

@ Jinikao

Moim zdaniem sprawa zostala calkowicie wyjasniona i nie ma sie czego czepiac. Moze porozmawiaj z Fiaera w Tibii i wyjasnijcie sobie wszystko od poczatku do konca.I pewnie bedzie wszystko dobrze, bo widze ze zale zostaly prawie zapomniane.

@ Berger

Przykro mi kolego, ze wtracasz sie w takie sprawy jak Fiaera i Kash. Myslalem dotad, ze odznaczasz sie wiekszym taktem. Pamietasz powiedzenie " nie wpier..laj sie miedzy wodke a zakaske bo cie zjedza"? Na dodatek probujeszsz wyjsc na wszechwiedzacego Pana Boga. Co sie z Toba dzieje? Moze to ktos inny podszywa sie pod Twoja szanowana dotad postac.

@ Chris'Ronaldo

Cytuj:
Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki!
Popieram cie calkowicie!

Po przeczytaniu posta Fiaery nasunal mi sie pewnien podtekst, a mianowicie delikatnie nam zasugerowala, ze zaczelismy sie zachowywac jak przekupki na rynku xD

Ostatnio edytowany przez Barbin - 28-09-2006 o 13:18. Powód: poprawilem bledy xD
Barbin jest offline