@Dexusah - najpierw bylismy w gildi DM pozniej w gildi Da'roc mieszkales w ab na 3rd floor ze swoimi nobkami. Pozniej ktos cie bil i zmieniles serw. dobrze cia pamietam i jeszcze lepiej wspominam byles w technikum z tego co pamietam ;p. Pamietam tez twoje lurowanie GSow

) msg me in the game plz

albo wyslij list depo veno na sir grodek.
@barbin- Objasnij mi troche o co chodzi z tym twoim postem bo nie do konca kumam(nie przespana noc;/). Jesli chodzi ci o chara to ja tego nie ukrywalem i jak go sprzedawalem pisalem na forum tibia.pl. Historia jest taka ze gralem nim od 1 lvla do 89 sam (do lvla 50 bylem noobem) bo to byl moj 1st char zaczolem grac w tibie jak powstala iridia i wtedy stworzylem tego chara. Pewnie padl za to bo mial ze mna jakies powiazania i tu sie z anumem zgodze. Jak go sprzedalem nie interesowalem sie tym wogole ani jego losami. Od 70 lvla zaczolem czasem wpadac na Sir Grodka i sharowalem tego druta z kumplem z RL podobnie robiac uhy i expiac na necro w poszukiwaniu bohow jak Lukasz Zaras.Po huncie jaki mialem od Yamy i Rondla zaczolem grac na kyrze palkiem bylo to w styczniu i do konca lutego gralem Taiga. pozniej mi sie tibia znudzila i powrocilem dopiero teraz na war by pomoc kolega ktorzy mi kiedys pomogli. humm... czy cos przeoczylem. "bentero gralem sam i nigdy nie dzielilem"
Mam na imie Maciek na nazwisko Berger z tad otoz moj wyszukany nick
A co do mojej osoby i jaki jestem zapytajcie sie anuma. To moj wrog ktorym sie lalem bilem jego kumpli a jak pogadal ze mna wyrobil sobie o mnie zdanie. Zapytajcie go jakie(albo ulegam zludzeniu). I tu anum ma racje bentero dedl bo mial powiazania ze mna(czyt. ja bylem ex ownerem) chco arc moze nadal myslec ze to ja tam gram.