@dogers
czlowieku, z czyms takim to wiesz....... albo to twoj styl albo jakbys mial do mnie o cos pretensje. po pierwsze nie 40%, napewno nie, chyba nie grales na paru swiatach naraz...... Po drugie pomysl ze moze dla ciebie ktos jest spoko ale jest w nim wiele cech nooba, ktore ty akceptujesz jako normalne, uczyc moglbys sie zaczac z forum bo niektorzy ludzie tutaj potrafia pomoc, skad masz pewnosc ze kolega sam wie dobrze? a tu masz przynajmniej zdanie wielu ktore moze cie zapewnic o tym ze ktos ma racje lub jej nie ma. Plx nie zostalo stworzone na czatach, tylko na tibi, siedze na ircu, na chatach i nie widze plx plx nigdzie i nigdy. A jak sie komus pomylilo to nalezy ten blad naprawic. Gratz nie uznam za glupote, ale osobiscie wole napisac cale congratulations, gdyz nie jest mi zal stracic sekundy dluzej na ladne napisanie. A z tym lol to w ogole pokazales swoja inteligencje, po pierwsze nie jestem wszechwiedzacy, po drugie czy wiesz chociaz co to znaczy? Jesli nie to masz tu 2 POPRAWNE znaczenia: lots of laughs, czyli duzo smiechu, i Laugh out loud, czyli zasmiac sie glosno, niektorzy uzywaja LOL w zyciu ale wg mnie jak cos cie rozbawilo to sie glosno smiejesz a nie mowisz LOL co ma oznaczac ze sie smiejesz gdy tego nie robisz....... Pasi ci taka wypowiedz? 1 na 20-30 polakow to cymbal......... no coz, wtedy to sprowadza % glupich polakow do 5% lub 9%, a do 40 to daleko........ wiec pomysl o tym co piszesz
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze
i dla dzwięków na wizji
|