Tak , ta k, tak
Nie spotkałem jeszcze sie z przypadkiem aby pol zabił pol'a,grałem kawałek czasu na 6 servach i nic takiego nie widziałem...
Gdy BR sie spytał "BR?"Ja powiedziałem no,pol a on I Hate Pol i zabił mnie,to teraz jak się ktos pyta "BR?" to mówie , no,USA i to działa...
Znam wielu bardzo fajnych Swe (Pozdro dla Aifona,za to ze jako kompletny newbie na mainie dostrzegł mnie i zaoferował mi pomoc,choć sam wiele nie miał!)lecz zadnego BR dobrego nie spotkałem... Na Harmonii mam bardzo wielu kolegów (Krasnal,Mamba,SKS(?) i naprawde wielu innych!)nawed gdy mnie hlvl zablokował przy Guardq to kolega o jakies 50 lvl nizszy przesuną go i ledwo przezylem,lecz on mnie jeszcze UHną!
Tak owszem polska powinna sie trzymac razem tak samo jak Swe,ale to nie jest raczej mozliwe...
Polacy to największe n00by (oczywiście nie wszyscy),tak tak,sam byłem n00bem choć o tym nie wiedząc ,byłem newbie i chciałem sprzedaz bp hmmow za 1100gp lecz mnie wysmiali... Potem zrozumiałem kto to n00b i sprzedawałem jush za 800 gp,nie jestem z tych typów ludzi co jak ktos prosi 5 gp plz plz to mu nie dam,oczywiście dam,ale jak kur... ktoś ma mi dac to nie MA!
Ps: Chciałem dodac ze POLAK NIE BEDZIE N00BOWAŁ U POLAKA! TYLKO U INNYCH...
Cya
|