Temat: Dyskryminacja
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 20:27   #15
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Powiedział co wiedział. Owszem, jak kick krótki i na rotach, to knight raczej nie padnie, jak długi i na czymkolwiek silniejszym od draga (włącznie z dragiem) już tak.
Ile % knajtów z tego forum expi na czyms mocniejszym niz mint/guardy/scaraby/tomby etc.? 5-10? Poza tym czy 1 drag w minute zjedzie 1500 hp np.?

Przy odrobinie szczescia nie.

Cytuj:
Weź poprawkę na to, że sorc/drut/pal expią na guardach - wg Twojego przykładu - o 65 leveli wcześniej. Ja różnicę widzę. A 100+ palek/profka magiczna expią niemal na czym chcą - dużo szybciej od knighta.
Ale nie czerpią z tego takich zysków, bo manasów notabene dużo schodzi.
Sorc, 150 gp traci na 3 manasy = 10-15 hitów z VIS, a tyle kosztuje UH u knajta.

Cytuj:
To były plusy? Rotfl!
Bynajmniej nie minusy

Cytuj:
Pokaż mi człowieka, który uciekając przed knightem odpali manashielda i będzie się manasować, a ja pokażę Ci idiotę. Nie lepiej się manasować za 100 po czym exura granować 2,5 raza za ~60 (zależnie od lvl, może być i 150)? 2,5*60=150. A i tak nie padniesz.
Lmao, combo GSa + explo, jest mocniejsze niz exura gran. Poza tym mana kiedys skonczyc sie musiala (przynajmniej za dawnych czasów). Wystarczylo walnac 2 combosy, GS + explo, potem dobic z exori.

Cytuj:
Powiedziałbym rotfl, ale... pisze się pal, a nie pall ;< xD
Ja mam taki styl ze pisze pally, pall etc. pal głupio brzmi imho.