Temat: Dyskryminacja
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 20:46   #17
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Wybacz, ale momentami to jawnie pi*rdolisz od rzeczy.
Być może, nie bede kolejnym troLLem który bedzie probowal na sile przekonac reszte do swoich argumentów.

Cytuj:
Chyba mamy inną definicje słowa "odrobina" w głowach.
Podczas minuty taki drag trafi 2 f-wave'y - 300 hp, z 6-8 razy fireballa - 600 hp, zostaje 600 hp na łape. W sumie troche zanizone moje wartosci, wiec w sumie nie mam racji z tym dragiem.

Cytuj:
Ok, ale na 100 lvlu z 10-15 visów można zabić ze 2 dragi jak mniemam. Knight na 1 uhu raczej 2 nie ubije, chyba, że przy farcie dużym.
Do tego doliczmy manasy na stracone hp, a i 2 nie ubije imho.

Cytuj:
Ofkorz tego, że sorc może mieć kilka Bp Uh, którymi Uhnie się zawsze do fulla nie bierzesz pod uwagę? Poza tym, explo ma wielki rozrzut i jest drogie, więc nie jest (z tego co pamiętam za czasów, kiedy aktywnie grałem) powszechnie używane. A manasy były od zawsze, wtedy po prostu więcej trzeba ich było użyć.
Manasy od zawsze? Może i tak, ale były mniej opłacalne i sorc wolał sie UHać niż mf'ować i uzywac vity. Kiedyś na wojnach sorcowie biegali bez mana shielda, bo nie dalo sie szybko mfowac, a mana czesto byla potrzebna.

A teraz co? Utamo Vita, CipBot do uzywania MFów, utani gran hur, map click i taki mag, jest nie do zabicia.

Explo do expienia raczej nie jest używane, (Chyba ze wrl, ale to raczej rzadko), ale do PvP jest.

Cytuj:
Ale pal to poprawna forma.
Jeśli, chodzi Ci o drewniany pal - tak, masz racje

Natomiast to jest raczej umowne, bo w słownikach nie znajdziemy pal(l)a jako skrótu od paladyna. Po prostu lubie używać słowa "Pall", prosilbym to uszanowac.