Temat: Dyskryminacja
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 21:02   #18
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
Ile % knajtów z tego forum expi na czyms mocniejszym niz mint/guardy/scaraby/tomby etc.? 5-10? Poza tym czy 1 drag w minute zjedzie 1500 hp np.?

Przy odrobinie szczescia nie.
No właśnie. Nawet jak Ci 1500 hp nie zjedzie, to i tak sorc expi gdzie chce, a knight na scarabach/guardach/mint/tombach. Mała rozmaitość. A przy kicku na czymkolwiek w miarę silnym knight pada, tak samo jak sorc - sorcem szybciej odrobisz.

Cytuj:
Ale nie czerpią z tego takich zysków, bo manasów notabene dużo schodzi.
Sorc, 150 gp traci na 3 manasy = 10-15 hitów z VIS, a tyle kosztuje UH u knajta.
10-15 hitów z vis na jako-takim lvlu - 1200-1800 hp. Knight kosztem jednego UHa dragom a nawet guardom nie zjedzie tyle hp (bo szybciej straci te - załóżmy, z jako-takim lvlem - 400 hp).

Cytuj:
Bynajmniej nie minusy
Minusy. Bo udowadniają wyższość sorca, jak na nie odpowiednio spojrzeć

Cytuj:
Lmao, combo GSa + explo, jest mocniejsze niz exura gran. Poza tym mana kiedys skonczyc sie musiala (przynajmniej za dawnych czasów). Wystarczylo walnac 2 combosy, GS + explo, potem dobic z exori.
Gadamy o TERAZ a nie ONGIŚ. A nawet jeśli zjedzie mocno, to wtedy exura vita kiedy trzeba. Zresztą pieprzysz głupoty, uciekałem przed 63 i 72 lvl (2*knight) sorcem na 42 lvl i TYLKO RAZ użyłem exury vity - poza tym exury gran mi spokojnie starczały (padłem, bo a) koniec manasów, b) nie miałem jak uciec).

Cytuj:
Ja mam taki styl ze pisze pally, pall etc. pal głupio brzmi imho.
Z tym, że ani w PALADIN ani w PALADYN nie ma 'll', jeno 'l'.