STOP!
raz... $corcerer nie widze tutaj zdania, w ktory mieszam tego osobnika z blotem - nie wiem skad wyssales sobie ta bajeczke, ze probuje uzmyslowic komukolwiek, ze jest "dnem+metr mułu". To, ze takie postepowanie moze byc bliskie Tobie - a tak wniskuje po Twoim agresywnym nastawieniu - nie znaczym, ze wszyscy tak postepuja.
dwa... "dzieciaku" - lol... obawiam sie, ze jestem "ciut" od Ciebie starszy kolego... no mniejsza, to nie jest tematyem dyskusji...
trzy... przemilcze Twoja wypowiedz, i zignoruje Twoja wypowiedz bo nie przyszedlem z nikim sie klucic, nie mam takiej intencji... Przyszedlem tutaj w pokojowych zamiarach, poniewaz grozby i prosby na naszym serwisie nie poskutkowaly, to pomyslalem, ze osoby blizsze necromancerowi beda mogly wywrzec na niego jakis wplyw.
Tak jak powiedzial Dobo - prace te sa jawna prowokacja i nijak sie maja do sztuki pixelartu. Gdyby chlopak chial stworzyc cos powaznego w tej dziedzinie to podszedlby do tego w inny sposob. W jaki? sam sobie mozesz odpoiwedziec..
"Jeżeli to, co On robi cI się nie podoba, to NIE musisz na to patrzeć."
No wybacz, strasznie prymitywne podejscie... Jesli Ci sie stronka nie podoba to zrywaj sie [...] jesli Ci sie w kraju nie podoba to wyjedz z niego [...]
Bezsensowne slogany... Nie jestem czlowiekiem, ktory patrzy na problemy i odwraca wzrok. Widze problem to stawiam mu czola, ale robie to jak cywilizowany czlowiek. Bo co to za problem przy uzyciu programu MAILBOMBER zapchac spamem takiemu delikwentowi skrzynke emailowa? Zaden... Co za problem nabluzgac mu na privie? Zaden...
Chce rozwiazac sprawe bo czuje dyskomfort widzac co chlopak wywija...
dziekuje... mam nadzieje, ze teraz moje zdania beda dla Ciebie BARDZIEJ sensowne i ze juz wiecej mnie takimi demagogiami nie zarzucisz.
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Don303 - 18-08-2004 o 20:33.
|