@Berger & Chris
Jesli chodzi o mnie i o moje zdanie na temat Chrisa to chcialbym wam powiedziec ze zawsze o nim dobrze mowilem choc nigdy go osobiscie nei znalem... Raz nawet w jednej z moich bylych gildii bronilem go na gc przed atakami ze jest zdrajca czy costam w jednej z wojen, nawet poklocilem sie wtedy z jednym kolesiem o to, broniac wlasnie niejakiego Chrisa...
Na tym forum raczej nie wypowiadalem swojej opinii na Twoj temat Chris, nie moge jej miec i nawet nie prubuje bo Cie najzwyczajniej nei znam jak sam zauwazyles. Za to wypowiadalem sie na temat Twojego (moim zdaniem naiwnego) podejscia do pewnych spraw i wypowiedzi czlonkow Arcanium. Myslę ze zbytnio im wierzysz i ufasz, a swoją postawę opierasz na tym, ze nic Ci obecnie nie robią, co wiecej zdją sie byc nawet rpzyjaznie nastawieni...
Moim zdaniem to iluzja, wydaje mi sie ze Tobą graja i uzywaja Cie do wlasnych celow (zreszta raz przynajmneij uzyli w tej wojnie o czym wiiem napewno ale to niewazne). Zalezy im abys nei meiszal sie w wojne, szczegolnie abys nie pomagal polskeij stronie... Mysle ze Szwedzi sa swiadomi tego ze gdyby rzeczywiscie Polacy staneli rpzeciwko nim jako jednosc to poniesli by sromotna kleske. Stad musza uwazac na ofocjalnie wypowiedziane slowa, stad Rau dostal reprymende od Huxego i Chea - ale wiedz Chris ze Rau nie zostal zganiony bo palnąl cos glupiego , tylko dostal opieprz bo uchylil rąbka tajemnicy jakie naprawde maja nastawienie Arc i Triad do ludzi nie bioracych udzialu w wojnie a stanowiących potencjalne zagrozenie. Pomysl o tym i nie mysl ze do czegos Cie namawiam czy cos. To wlasnie ostatnia sprawa ktora chcialbym poruszyc - szanuje Twoje zdanie i skoro nie chcesz walczyc to jest Twoja sprawa. Co wiecej Ty i tlyko Ty poniesiesz tego dobre lub zle konsekwencje wiec Ty i tylko Ty masz prawo o tym decydowac. A jak bedzie w przyszlosci, czas pokaze.
Ostatnio edytowany przez Naro - 29-09-2006 o 00:22.
|