Temat: Dyskryminacja
Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2006, 13:23   #27
Jochny
Użytkownik Forum

Jochny's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??

Domyślny

Wszyscy mówią że knajci mają w dupę, to prawda tylko dlaczego ja dzisiaj widziałem pod depo w Carlin trzech EK o lvl’ach 98-130?? :/
ogólnie częściej widuje takich najtów niż sorców/drutów lub palów. Statystyki serwów mówią same za siebie. Na moim świecie najlepszy jest EK potem następny i jeszcze jeden cały czas EK aż do chyba 9 pozycji, potem jeden sorc i dalej EK

Teoretycznie jest to niemożliwe bo w/w najci są słabsi od takich sorców:
- zadają słabsze hity
- jak padnie trudno jest odrobić stracony skill (a jak to jest coś koło 100-105 to już w ogóle masakra)
- mało czarów przydatne tylko Exori i Haste (bo o luxie to już nikt nie pamięta na tym lvl )
- ich siła jest uzależniona od broni/skili
- solowanie demona to mordęga
- zadany cos musi przebić shielding potwora potem zbroje żeby zadać hita

takich słabości jest jeszcze więcej ale widać że jednak są najlepsi, a powinni zostać wygryzieni przez sorców z ich kijkami.

Z tego co tu napisaliście taki [CHAR]Seromontis[/CHAR] czy [CHAR]Eternal Oblivion[/CHAR] nie powinien istnieć.

@Edit:
gdyby zrobili tak żeby wszystkie skile szły knajtowi jak palowi to by był: cud, miód i orzeszki
O ja! O ja Cie!! O jajajaja Cie nie moge! Jakie masz zajebiste, przezajebiste sznyty!!! Jaki Ty jestes trendi, jazzy i emo, o ja pierdole! Moge Cie dotknac? Jeszcze tylko wstaw sobie 666 do "Lokacja" i ZzzzzZzzzzZ w sygnature, zeby wysrubowac pod niebiosa wspolczynnik zajebistosci. SLAWA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. Pokaż post
zaraz sobie napleta upierdole i wkleje zdjecie , zobacze jaki bedzie zachwyt!
^.- eee... LoL??

Ukryty tekst:
A myślałeś ze, co tu będzie?? Święty Graal? WYPAD!! I zamknij to okienko -.-

Ostatnio edytowany przez Jochny - 29-09-2006 o 13:36. Powód: knajpowi zamiast knajtowi xD
Jochny jest offline   Odpowiedz z Cytatem