Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2006, 17:12   #124
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

CO za zbieg okoliczności.
Właśnie pisałem dalszą częśc opowiadania na podstawie jednego z odcinków fake
A tu patrze i nowy post.

Niestety was zasmuce mówiąc że next part prędko nie powstanie z przyczyn technicznych.
Mój komputer jest pełem virusów przez co nie nadaje się w tej chwili do tworzenia fake. Programy takie jak PhotoShop, Paint czy ostatnio coraz częściej używany przezemnie ACD FototCanvas nie działają jak powinny. Co może nie nie umożliwia tworzenia fake, ale bardzo utrudnia, uwierzcie.
Naszczęście prawdopodobnie jeszcze w październiku (gdy tylko mój brat skończy pisać prace magisterską) komputer zostanie poddany formatowaniu, co powinno sprawić że wszystko będzie działać jak trzeba. Formatowaniu zostanie poddana tylo partycja C, dzieki czemu moje materiały na fake zostanę nie tknięte (gdyż znajdują się na dysku F).

Dlatego czekajcie cierpliwie, a napewno wam to wynagrodze.

Przez ten czas możecie czytać wersje tekstową, która jest dokładniejsza fabularnie od fake i powinna rozwinąć waszą wyobraźnię.Nie lubiących czytać pocieszę mówiąc że móje opko jest dość łatwe w czytaniu i nie długie.
A oto i link do wersji tekstowej jak by ktoś był zainteresowany. Opowieści Xana

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant
Drakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem