Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2006, 17:48   #1
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Domyślny Nowa grupa użytkowników

Witam! Chciałbym założyć grupę ludzi interesujących się zwierzętami. Myślę, że każdy, kto je lubi, i którego one ciekawią znalazłby tam coś dla siebie.

Dołączyć mógłby właściwie każdy, nie byłoby wymagań. Prosiłbym tylko o to, abyście nie dołączali, jeśli Was to nie interesuje i tylko zależy Wam na tym, aby figurować jak członkowie.

Zanim wyślę PW do Dr. Omadera z prośbą o utworzenie grupy chciałbym znaleźć chętnych. Każdy kto miałby ochotę wstąpić, niech napisze tutaj posta.

Ostatnią ważną kwestią jest nazwa oraz ranga grupy. Każdy kto ma jakiś ciekawy pomysł, może to napisać w tym temacie (byłbym bardzo wdzięczny ). Moja propozycja nazwy to Miłośnicy zwierząt, a ranga to Miłośnik zwierząt. Ale sądzę, że Wy wykażecie się większą pomysłowością ode mnie . Oczywiście, jeśli Waszym zdaniem czyjaś propozycja jest lepsza od Waszej, to zamiast pisania swojej, możecie podpisać się pod jego. Zrobimy taką nazwę i rangę, na którą będzie głosowało najwięcej ludzi.

Czy są jakieś pytania? Jeśli tak, to piszcie tutaj.
Marixon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.