Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2006, 21:04   #534
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Osobiście używam clubów. I wiszą mi dywagacje, czy wybierając odpowiednio inną broń wyciągne 200 expa na godzinę więcej, bo ten 1 atk coś zmieni. Właściwie, to wybór broni zależy tylko i wyłącznie od wyobraźni i upodobań gracza. Bo te cyferki niewiele warte są. Co mi z tego, że drag dostanie hita o 10hp większego, niż podczas używania sworda/axe'a? Na moją wyobraźnie działa za to rycerz dzierżący w dłoni war hammera. Takie dziwne zboczenie. Niestety, niektórym chyba brakuje tutaj wyobraźni.

Btw., próbowałem używać axe'ów, ale większej różnicy nie odczuwałem. Oprócz gigantycznego spadku satysfakcji.

Ogółem, kwestia gustu. Aczkolwiek najsensowniej wypowiadają się w topicu Vil i móc i z ich zdaniem zgadzam się w 100%. Mimo wszystko jednak pozostaje przy swoim wyborze.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem