Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2006, 21:25   #36
Jaryn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
Poziom: 29
Domyślny

Ludzie! Wg mnie najlepszym konkursem byloby coś takiego, aby każdy nie patrząc na jego zdolności czy to muzyczne, plastyczne, albo filmowe (braki materiałów) mogł wygrać! No tak tylko wymyślić coś takiego ;].

Bardzo mi się podobał pomysł z łowieniem ryb (tylko że to za dużo czasu!), ale to ma minus bo ludzie się mogą zmieniać. Ktoś powie: "Ale każdy chce wygrać i jest jeden PACC do zgarnięcia, a na (na przykład) 3 osoby się go nie podzieli, bo tyle będzie pomagać", odpowiedz jest prosta: "wystarczy, że ktoś ma zdolności przewódcze i już ma zwycięstwo, po prostu nakłoni ich ".
Lepsze by było, żeby jak najwięcej rybek złowić. Każda złowiona rybka musiałaby być w bp (nie pod namie) i tak do 50 (układamy na stosik jeden), a każdą następną pięćdziesiątke wyrzucać do wody (ze wzgledu na capy, no i żeby potem rybki żyły ) i doliczyć do naszej już "wcześniej zgromadzonej puli".

Był świetny pomysł z chlebem - genialny wg mnie... Ale czas może zmiejszyć, do 2 h, a potem jak już to czekać aż się upiecze ostatnia porcja .