Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2006, 23:14   #888
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Iridia
Evul

@ Berger
Cytuj:
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!!!!!!!!! kruwa czlowieku co ty wygdaujesz. Pisze tak jak jest i jak wiekszosc postrzegam. a zaden z tych argumentow nie pasuje do tego by byl przytoczony mi.
Cytuje jako przyklad Twoja wypowiedz:

Cytuj:
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem?
Napisales:
Cytuj:
...po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiaera
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo)
__________________________________________________ _______________
Cytuj:
A co do megalomanii.... wiesz co to sarkazm? ja to bardzo lubie. I nie mow ze jestem stary bo mam dopiero 22 lata;p
No wlasnie z mojej strony to tez byl sarkazm, jak wiesz co to jest to czemu nie zauwazyles? "Stary" to przenosnia lub wyraz bliskoznaczny do kumpla, znajomka i innych elosow, ziomow nie liczac xD
__________________________________________________ _______________
Cytuj:
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach.
Wyobraz sobie, ze ja tez nie lubie ale jeszcze bardziej nie lubie jak sie jedzie na publicznym forum po osobach, ktore praktycznie nic ze sprawa nie mialy wspolnego.Nawet wtedy tego nie lubie gdy taka osoba nie jest moim ziomkiem!

Cytuj:
Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac
Napisalem wyzej publiczne forum! Jak chcesz miec swoja dzialke to zaloz sobie bloga lub stronke pod tytulem "Swiat wedlug Bergera" xD

Cytuj:
oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco
Wyjasnianie watpliwosci i niejasnosci? Prostowanie? Bezstronnosc, ktora tu sobie nie raz przypisywales?
Jak slusznie zauwazyl ktos tam w poscie wyzej - Rozmawiales na te tematy z Fiaera? Znasz jej wersje wydarzen?
Moim zdaniem, jesli sie nie zna calej prawdy i wersji obydwoch stron nie mozna sie wypowiadac, a tymbardziej mowic o bezstronnosci. Niezauwazylem, aby Fiaera obrazala Ciebie lub kogos z twoich ziomow, wiec nie musiales na ten temat tak zajadle postowac.
I tym wlasnie sposobem uzyles samych "zatrutych strzal"!

Meet ya in hell Berger! Muahahaha

PS. Fiaera przepraszam, ze poruszam znow Twoja osobe jednakze musialem aby wykazac jak Berger wybiela sie i uszlachetnia w oczach wszystkich.

Ostatnio edytowany przez Barbin - 29-09-2006 o 23:19.
Barbin jest offline