Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2006, 01:44   #893
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@adi -Jak mozna wygrac war kiedy jest nas grupka a inni polacy wola byc pasywni lub bierni. to nie jest takie latwe walczyc ze wszytskimi szwedami w kilka osob.Musieli bysmy sie zjednoczyc... Ale pospolite ruszenie na Iridi raczej jest awykonalne. Zobaczycie najpierw beda padac polskie sorki i bedzie duze Pa w dodatku jak jakis swe padnie bedzie mogl ubic polaka by sobie cos z niego lootnac. Czemu beda nas ubijac? bo polacy sie postawili i zostalli pokonani = brak konsekwencji za czyny zwiazane z ubijaniem i Pa na polakach.

Marzy mi sie bysmy jeszcze sprobowali cos na tej wojnie zdzialac by inni mowili:
"404/jeszcze nigdy tak wielu,nie zawdzieczalo tak wiele tak niewielu..." xDD Choc mi zalezy tylko na friendsach

@barbin- troche sie zastanawiam cz ty to nie firael, ale moze sie myle, bo patrzac na liste obecnych forum iridi tibia.pl i litse playerow online na ibia.com zawsze on jest online razem z toba. podobnie jak masterX a moze to on jest firaelem;p choc jego znam aka oguras of kabanos i mam o nim dobre zdanie i chyba poznalem go na DC jesli dobrze pamietam. nie chce sie przechwalac ale to chyba kolejny moj udany pomysl;p

Ostatnio edytowany przez berger - 30-09-2006 o 02:18.
berger jest offline